Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem z lusterkami zewnetrznymi.. po prostu nie dzialaja.. bezpieczniki sa ok, nie wiem gdzie szukac

help!

pozdrawiam!

Opublikowano
raz miałem podobnie tylko że z szybami, okazało się ze nie wiadomo czemu zsunął się przewód z wyłącznika. i po prostu nie łączył. bardzo łatwo jest to wykluczyć, także sprawdzanie i poszukiwania zacznij od tego.

BMW E34 520i / sedan / 1992 / auto / calypsorot metallic

-------------------------------------------------------------------

EX: BMW E30 318i / coupe / 1989 / manual / diamant schwarz

EX: BMW E30 316i / coupe / 1991 / manual / diamant schwarz

Opublikowano
Witam

mam problem z lusterkami zewnetrznymi.. po prostu nie dzialaja.. bezpieczniki sa ok, nie wiem gdzie szukac

help!

pozdrawiam!

na twoim miejscu sprawdził bym sam przełącznik możliwe ze blaszki zaśniedziały i po oczyszczeniu lub wymianie będzie wszystko ok. Możesz pożyczyć od kogoś u kogo działa i podpiąć do swojego gdyby dalej nie działało to oznacza że gdzieś wyleciał lub przetarł się kabel i wtedy to już musisz szukać :(

Opublikowano
wtyczka byla dobrze dopieta wiec musze pozyczyc jakis dzialajacy przelacznik... czy od e30 pasuje?