Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktos wie jak zdejmuje się zaślepki halogenów ? Z zwenątrz nic nie widać. Na kanał nie mam gdzie wjechać dlatego pytam najpierw.
Pozdrawiam.
Opublikowano
cześć Paelo! Koopę lat! Jak urlop? A teraz pytanie: potrzebuję zaślepki.. W prawym świetle mam, w lewym nie. Czy można gdzieś to kupić.?
Opublikowano

Kupisz zaslepke w dowolnym ASO BMW, poczekasz z 1 do 5 dni na realizacje zamowienia .

To Wy nie macie halogenow w zderzakach tylko zaslepki ? :shock:

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Nie mam halogenów niestety i tak kombinuję żeby je zamontować.

Znalazłem jeden stary halogen od E 36 chyba i chciałem przymierzyć ale nie wiem jak wyjąć zaślepke. Najgorsze, że nie znam żadnego kanału w oklicy za free żeby to samemu zobaczyć od dołu.

Pozdrawiam.
Opublikowano

Potrzebujesz halogenow takich jak sa w E39 z lat 95-2000 .

Ja wlasnie takowe kupilem - stare halogeny w mojej zetce byly poodbijane przez kamyczki , a jak nie lubie jak cos wyglada nieswiezo :lol: .

Wybralem halogeny firmy DEPO (to wschodnie zamienniki, lecz jest do znana i ceniona marka) , placilem 100 zl/szt. za noweczki w pudelku + zarowki Hella Magic Blue H7 za 20 zl/szt. Jeszcze ich nie zamontowalem, wygladaja super, swiezy gladki klosz :) .

pozdr.

Piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]