Skocz do zawartości

..:: Kapitalka E36 318is ::..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak niektórzy wiedzą, biorę się za kapitalny remont auta, zaczynam od podwozia, więc chcę spytać, czy ktoś już wymieniał wszystkie elementy? Interesuje mnie mniej więcej, ile wyjdzie łącznie za wymianę wahaczy, przegubów, łożysk, itd, itd?

Następnie chcę odnowić lakier, poprawić wszelki bałagan, itd... Interesuje mnie ile może wyjść nie malowanie ale odnawianie lakieru (bez jego zmiany), ewentualne pokrycie szpachlą pewnych dziur, itd... Po prostu doprowadzenia auta z zewnątrz do stanu bdb. ?

Silnik: wymiana rozrządu, płynów, uszczelek, świec, kabli, itd, itd... Ile za podstawowe elementy?

Jeśli ktoś robił mniej więcej taką kapitalkę, proszę o jakieś info na co najbardziej zwrócić uwagę (portfel :P) i ile mniej więcej może kosztować wszystko.

..:: Pozdrawiam Joshi ::..

Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano
ja robiłem w sedanie silnik konkretnie dzwigienki popychacze walek + caly rozrzad pierscienie na tlokach plyny itd wyszlo 2.5 tys z robocizna do tego wymiana sprzegla z robocizna 1 tys zl czesci nowe orginalne.
brak