Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Być może ten wątek był już poruszany ale jakoś nie mogę go odszukać :(

Chodzi mi o ciągle świecącą się kontrolkę od poduszek

Kasowałem ją przez komputer już wiele razy - czasem zaświeciła się ponownie za 2 dni, czasem za tydzień a czasem niemal od razu :(

Komputer pokazuje iż chodzi o fotel pasażera

Dowiadywałem się, że w tych fotelach występują jakieś siatki, które reagują na ciężar i może to być przyczyna jej naderwania

Może ktoś z Was miał już taki problem i będzie mógł pomóc i podpowiedzieć jak to wyeliminować - dodam iż świecąca się kontrolka nie uruchomi poduszek w razie jakiegoś zdarzenia a skoro są one to pasowałoby aby były sprawne

Z góry dzięki za rady :D

pozdrawiam

Opublikowano

oki, dzięki za radę, coś poczytałem na tej stronce co podesłałeś - tylko jak się dobrać do tej maty ???

Trzeba jakoś naruszyć materiał w fotelu czy jest do niej jakiś inny dostęp ???

Byłem już u kilku osób, któzy wydawałoby się, że radzili sobie z większymi problemami ale czegoś takiego jeszcze nie robili i nie mogą mi pomóc - gdybym wiedział przynajmniej jak się do tego zabrać

Ktoś tam pisze o wlutowaniu jakiejś diody - tylko gdzie ją wlutować ???

Opublikowano
oki, dzięki za radę, coś poczytałem na tej stronce co podesłałeś - tylko jak się dobrać do tej maty ???

Trzeba jakoś naruszyć materiał w fotelu czy jest do niej jakiś inny dostęp ???

Byłem już u kilku osób, któzy wydawałoby się, że radzili sobie z większymi problemami ale czegoś takiego jeszcze nie robili i nie mogą mi pomóc - gdybym wiedział przynajmniej jak się do tego zabrać

Ktoś tam pisze o wlutowaniu jakiejś diody - tylko gdzie ją wlutować ???

prosze masz obrazki http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=48167

nastepnym razem :search: :search: :search: :search: :search: :search:

Opublikowano

oki, dzięki za linka - coś teraz zakumałem :)

jak zrobię to napiszę czy działa

pozdro