Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam potrzebuje wymienic oryginalne radio bmw e46 coupe na nawigacje 16:9 gdzie mozna dostac mocowanie ramke 2 din do tej nawigacji moze ktos ma jakies namiary
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
NA ALLEGRO NIE ZNALAZLEM NIESTETY SA ALE NA 1 DIN TYLKO

Napisz do Sebast - BMW Klub Polska On ma wszystko.

Opublikowano
Może i mam wszystko :), ale już w innym wątku autorowi napisałem, że za bardzo nie wiem o jaką ramkę chodzi - oryginalna navi (monitor) nie ma żadnej ramki do montazu monitora.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
dzieki za kontakt kupilem ta ramke w ciemno bo klient mowi ze wedlug katalogu pasuje tylko do modelu e 39 ale moze da sie cos przerobic jak nie bedzie pasowac.dam znac jak zamontuje
Opublikowano
Nie będzie pasować - monitor i konsola w E46 jest dość znacznie różniąca się od E39. Z tego co pamiętam, to nawet wymiary zewnętrzne ma inne -jak nie zapomnę to sprawdzę ...

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Wg mnie, to szpetnie wygląda, ale są różne gusty :)

Stronka