Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w w temacie cala lewa strona w mojej e39 nie daje dzwieku :duh: z prawej wszystko gra extra co moze byc tego przyczyna jak to sprawdzic i jak temu zaradzic

z gory dzieki za pomoc

Opublikowano
Napisałbys lepiej jakie masz radio (zwykłe czy navi, jeżeli bez navi, to kaseta czy CD i ile przycisków na radiu). Po za tym było na forum ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

jesli chodzi o sprzet mam navi professional i oczywiscie tez tadio professional w baganiku po lewej stronie

wiec dzis bylem w ASO przy okazji wymiany klockow i tarczy powiedzialem zeby sprawdzili moja lewa strone glosnikow... okazalo sie ze walniete jest radio :duh: zgadnijcie jaka cena ponad 2500 PLN za radio professional BMW wydaje mi sie ze cale radio nie padlo bo przeciez prawa strona gra ale dla nich najlepiej kupic nowe i bedzie bez roboty nie wiem woogle co myslec kupic jakies uzywane? moze to jakas pierdola i jakis kabelek sie odłączył dodam ze za tydzien jestem umowiony na montaz sprzetu audio moze ktos cos doradzi :?: