Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
co to za kontrolka na desce po lewej stronie ekranu navi nad przyciskiem z symbolem zegara a pod przyciskiem odbioru telefonu. wygląda jaby to kontrolka wentylatora jakiegoś? od czego to jest i kiedy sie zaswieca ogólna zasada działania? pozdro dzieki
Opublikowano
To przy opcji wentylacji miga albo przy działającym WEBASTO.

jak to włączyc? nie mam webasto tylko mam taki przycisk REST

Opublikowano
To przy opcji wentylacji miga albo przy działającym WEBASTO.

jak to włączyc? nie mam webasto tylko mam taki przycisk REST

A w menu nie masz opcji wentylacji ani grzania opcja pod TV nad DSP[/qu

w sumie nie wiem kolego.. jutro sie temu przyjrze..dzieki za wskazówki reszte opanuje jak zejde do autka..pozdrawiam

Opublikowano

REST - jest to ogrzewanie. Działa przy niskich temperaturach. Chyba poniżej kilku stopni. Wykorzystuje ciepło rozgrzanego silnika do ogrzania wnętrza podczas postoju. Nie radzę korzystać z tego przy słabym akumulatorze. No i do wykorzystania zimą.

Ten wentylatorek - to przewietrzenie samochodu. Możesz zaprogramować przewietrzenie np. przed wyjazdem. Ustawiasz godzinę załączenia i wyłączenia. To tak w skrócie.

Opublikowano

Ten wentylatorek - to przewietrzenie samochodu. Możesz zaprogramować przewietrzenie np. przed wyjazdem. Ustawiasz godzinę załączenia i wyłączenia. To tak w skrócie.

Ten wentylatorek to też jest od webasta. Po zaprogramowaniu świeci się stale, aż do momentu włączenia - wtedy mruga.

Opublikowano
koledzy dzieki za rzeczowe odpowiedzi..przed przeczytaniem waszych odpowiedzi zszedłem do autka zeby sobie to rozpracowac...z mizernym skutkiem bo jestem noga troche z technicznego niemieckiego..ale teraz juz mam to opanowane..Wielkie dzieki pozdrawiam