Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

wlasnie przyprowadzilem z Monachium "Srebrna Strzale" (Z3 2,8 2000r.) i generalnie jest zaj...scie,

ale jest to moje pierwsze cabrio i mam pytanie do innych uzytkownikow: czy tez na poczatku mieliscie wrazenie ze auto jest troche miekkie? w Raichu tego nie czulem, a na naszych dziurach :evil: co i raz czuje sie dziwnie, jakby samochod caly czas ciezko pracowal :|

do samochodu kupilem tez dodatkowo zarabiste fotele od serii 3 coupe i szukam jakiegos sprytnego warsztatu w okolicach Wawy coby mi je wymienil nie psujac przy okazji czegos :8)

gdzie serwisujecie swoje bunie :?:

pozdro4all,

piotrek

Edytowane przez skowor
Opublikowano

Witaj

Moja Zetka wydaje sie byc dla mnie "twardzielem" :mrgreen: - nie, naprawde nie odczuwam ze jest miekka, tylko boli mnie serce jak jej zawieszenie cierpii na kazdej dziurze :oops: . Ona jest za twarda na drogi nawet troszeczke dziurawe .

Co to za fotele ?

Ja bylem w Auto-Bukow kolo Jablonny ale to tylko w sumie na diagnostyce, czy ich moge polecic to jeszcze sam nie wiem . Do takich prac typu fotele to nie polecam ich, z tym to do tapicera albo samemu :).

Ja co tylko moge to robie sam :).

pozdr.

Piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Właśnie dziś wrócilem swoją z majowego weekendu w Polsce. Chyba mam takie same wrażenia jak ty. Skakała jak żaba na tych naszych dziurach. Muzyki z CD nic a nic nie dało sie słuchać. Nie powiem że wszędze, nie, są już i w Polsce odcinki gdzie można fajnie polatać z przyjemnoscią ale nie wszędzie. Tu gdzie mieszkam może nie ma 3 pasmowych autostrad ale drogi sa równe jak patelnia i dopiero tu czuję zalety tego zawieszenia. Jego sztywność wcale tu nie przeszkadza a wrecz przeciwnie. Myślę że, po prostu poczułeś rożnice stanu dróg , nic więcej.
Pozdrawiam.
  • 1 miesiąc temu...