Skocz do zawartości

320i 110KW 1995R vanos kilka pytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wymienilem dolny waż chłodnicy na korku odpowietrznika jest plyn tak jakby nie był zapowietrzony ale brak cieplego nawiewu co moze oznaczac ze sie myle jak to zrobic zeby było ok i mam orginalne radio na kasety mam kod ale czym Go zaakceptowac bo jak zaczynam perzyciskac rozne przyciski wyskakuje code wait i godzinka z glowy na zaplonie aby to zniklo a wracajac do plynu jak nie dziala ogrzewanie a plyn jest w obiegu bo weze wraz z wzrostem temperatury robia sie cieple co z mojego punktu widzenia znaczy ze jest obieg na silniku plynu chlodzacego moga nastapic jaKIES POWIKLANIA?????????? :?: :) :modlitwa:
Opublikowano
witam kolego spojrzalbym na twoim miejscu na termostat byc moze jest zaciety w pozycij caly czas otwartej i woda ma caly czas obieg a to ze weze sa cieple przy tych temperaturach moze byc normalnym zjawiskiem,ale mozesz tez byc zapowietrzona centralka sprobuj odpowietrzyc auto na wlaczonym na maks ogrzewaniu pozdrawiam