Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupilem jakis czas temu komplet zarowek H1 Philips BleVision. Założywszy je zobaczyłem różnice taką że znaki się lepiej odbijają i światło jest faktycznie xenonopodobne. Ale była to niewielka różnica a zaplacilem 70zl za zarowki. Niedawno odwiedził mnie kumpel i porównywaliśmy lego lampki z moimi. Jego świeciły wyraźnie mocniej i kolor jakby bardizej niebieski. Okazało się że kupił na allegro

http://allegro.pl/item349159162_zarowki_h1_xenon_12_v_55_w_ultra_white_od_tt.html

Jak takie coś może świecić lepiej od philipsów to sam nie wiem/ Pomysłałem mam gorsze lampy/ Zamienieliśmy żaróki/ U mnie jeszcze lepiej te badziewia świeciły. Dołoże do tego że philips mi sie spalił po pół roku a po miesiącu drugi wiec olewam philipsa i zastanawiam się czy warto kupić takie cudo. CO prawda opisy XENON są dla mnie śmieszne ale za te kase serio fajnie świecą/ Wie ktoś może czy one sie szybko palą albo czy ten niebieski kolorek nie schodzi czasem po paru miesiacach/ Generalnie to wiejski tuning ale z drugiej strony to nie niebieska dioda na spryskiwaczu tylko fajny kolor lamp wiec sam nie wiem.

Prosze o opinie.

Z góry dzięki .

Pozdro