Skocz do zawartości

Czym różniły sie modele przed i po 1995 ?? poprosze foto :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy! :)

Jestem nowy.. zamierzam kupic dopiero bemeczke :)

Poluje na e36 cabrio, chciałbym sie dowiedziec na czym polegały zmiany w 'mlodszym' e36?? czyli po 1995 ?? wiem ze gril przedni.. ze kokpit? ale ja nie widze roznicy duzej.. mozecie mi powiedziec co sie zmienialo i jak to wygladalo przed i po? jakies linki albo fotki ? :) bardzo prosze!!

i moze ewentualnie porady jakies jaki kupic model =silnik, oraz na co zwrocic uwage????

(mysle 2,5 albo 2,8)

PS.Zaloze post jeszcze by ktos obejrzal jedna sztuke jesli jest z okolic.. bo na allegro znalazlem okzayjna oferte ale boje sie wyruszyc po ta 'okazje' ;)

oto post

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=570924#570924

Opublikowano

tzn.. używam "szukaj" i wiem ze kiedys tam migacz, kiedys tam poduchy, kiedys tam nerki i zderzak, kiedys tam cos tam itd:)

Mi chodzi bardziej co zmieniło sie w tym przodzie bo ciezko mi ocenic :) nerki sa wieksze i wystaja bardziej czy jak to jest ? :) moze jakis link do foto??

Oraz glownie chodzi mi o tapicerke.. =konsola sie zmienila.. ok ale na jaka?? Jest z innych materialow?? czy kolorystycznie inna = jaka?? myslalem, ze po 95 roku byly cale czarne a wczesniej szaro-czarne (lub oczywiscie jakies kremowe itp ale to juz w wersjach pod kolor tapicerki w calym autku) a mi chodzi o np. cabrio z 93, ma tylnia czesc konsoli szara, przod czarny, cabrio 94 ma cala czarna, cabrio 97 cala czarna ... wiec czym one sie roznia?? bo na forum tylko sa wzmianki o modyfikacji ale nie jest wyjasnione z czego na co :) =poza tym ze jak jest poducha to jest wypukłosc przed pasazerem a nie półeczka jak kiedys.

Aha i kiedy kontrola trakcji weszla?? i czy mozliwe jest by starsze autko mialo poduche kierowcy ale nie mialo poduchy pasazera??