Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, mam problem z sensorem deszczu - nie działa, ostatnio odłączałem akumulator - czy może to mieć jakieś znaczenie?
Opublikowano
witam, mam problem z sensorem deszczu - nie działa, ostatnio odłączałem akumulator - czy może to mieć jakieś znaczenie?

Poczytaj było sporo tego na forum.

Jedź na kompa może ma jakieś błąd, albo trzeba go uaktywnić (też za pomocą kompa)

Opublikowano

wiesz że musisz mieć przekręcone wycieraczki na pozycje żeby sensor chodził

(piszę to w ramach formalności bo nie wszyscy wiedzą )

jak nie działa nadal no to na kompa z nim

Opublikowano

wiesz że musisz mieć przekręcone wycieraczki na pozycje żeby sensor chodził

(piszę to w ramach formalności bo nie wszyscy wiedzą )

jak nie działa nadal no to na kompa z nim

Też chciałem to napisać ale pomyślałem ze to jest oczywiste.... :)

Opublikowano
Chiałbym sie podpiąć do tematu..Sensor w mojej buni ostatnio sie zawiesił i wycieraczki staneły,musiałem zjechac na pobocze bo nie działały na zadnym ustawieni ruszyły dopiero po jakiś 15 minutach i było ok??co moze być przyczyna zawieszania sie wycieraczek?? :shock:
Opublikowano
Chiałbym sie podpiąć do tematu..Sensor w mojej buni ostatnio sie zawiesił i wycieraczki staneły,musiałem zjechac na pobocze bo nie działały na zadnym ustawieni ruszyły dopiero po jakiś 15 minutach i było ok??co moze być przyczyna zawieszania sie wycieraczek?? :shock:

Poszukaj było sporo razy: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=25944&highlight=sterownik+wycieraczek