Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie działa przycisk INFO w navi 16:9, czy tylko u mnie? Znalazłem gdzies informacje, że można go odblokować. Wg. instrukcji obsługi powinien być aktywny.

Jakieś pomysły?

Tylko proszę bez "uzyj :search: ". Szukałem.. nie znalazłem

Opublikowano
Przycisk dziala tylko nie zawsze znajda sie tam parametry :D przynajmniej u mnie tak jest. Mam licznik z malym kompem i nie pokazuje nic. PUSTO :shock: :norty:
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
no tak, tylko ze po nacisnieciu INFO przy wlaczonym radiu powinno zmienic z T na TP (niedzialajace w Polsce kanaly TMC). nie wiem czy powinno sie cos dziac jak jest wlaczone navi... doszukam w instrukcji...
Opublikowano

Dzieki za linka

Niestety to menu juz przegrzebalem (do 16:9) i nic nie znalazlem zeby uaktywnic ten przycisk.

Moze posiadacze navi 16:9 ( i MK4 jesli to ma znaczenie) napisza jak to u nich dziala... albo i nie dziala...

Opublikowano
Najprawdopodobniej masz jakiś problem z radiem - lub radio było w nim wymieniane. sprawdź jeszcze czy działa Ci przycisk "select", jeżeli nie, to najprawdopodobniej trzeba zakodować radio w serwisie.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
ten tez nie dziala... wymienialem navi z 4:3 na 16:9 razem z mk4 ( od Ciebie zreszta :cool2: ) nie wymienilem tylko samego radia...zostalo BM24... znaczy musze pedzic na kompa ?