Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko, czy można podłączyc w E36 duzy komputer pokładowy (ten 18 przycisków) jeżeli oryginalnie jest mały (tylko z CHECK CONTROL) jeśli tak to czy wymaga to zmian w instalacji?? Dam rade to zrobic samemu i czy będą dzialaly wszystkie funkcje?? Jeśli ktoś wie coś w tym temacie prosze o rade. Pozdrawiam

Będziesz Miał Wydatki... Ale Się Opłaca:)))

Było: E21-320, E21-316, E32-730i, 2x E36 - 328i, Może kiedyś 850i (mam nadzieje)

Opublikowano

da rade wymienić

poszukaj na forum bo było o tym wiele razu już

Opublikowano

Podłączysz bez problemu. Kilka dodatkowych kabelków i komp będzie działał.

Sam to podłączałem to wiem.

POZDRAWIAM MANIAKÓW BMW 🙂

Z BMW od 2004roku. Na forum od 2005r.

Opublikowano
Co dodatkowo trzeba podłączyć, mozesz mniej wiecej to opisać?? Tam kolega wczesniej pisał że ten duzy komp ma 2 wtyczki. Do czego jest ta 2?? Dzieki Pozdro

Było: E21-320, E21-316, E32-730i, 2x E36 - 328i, Może kiedyś 850i (mam nadzieje)

Opublikowano
Co dodatkowo trzeba podłączyć, mozesz mniej wiecej to opisać?? Tam kolega wczesniej pisał że ten duzy komp ma 2 wtyczki. Do czego jest ta 2?? Dzieki Pozdro

Ta druga o ile pamiętam to idzie do liczników.

Kamil
Opublikowano
Nie wiema czy sie opłaca za to brać... jak to wymaga konkretnego przerabiania instalacji, to sie raczej nie oplaca. Moze jest ktos kto to robil w swojej Betce i pamieta jak i do czego co szło, bylbym bardzo wdzięczny. Dzieki

Opublikowano
Nie trzeba żadnej instalacji przerabiać! Check Control oczywiście sobie daruj jeśli nie masz modułu już w aucie.

POZDRAWIAM MANIAKÓW BMW 🙂

Z BMW od 2004roku. Na forum od 2005r.