Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. zacznę od tego, że drażniła mnie maskownica w drzwiach bocznych tam gdzie ma być głośnik (w boczku drzwiowym). Znalazłem więc głośniki i tam do podłączenia stosuje się taką białą trzy-pinową kostkę. Problem w tym, że jedyne co posiadam w drzwiach z okablowania to taka oto wtyczka:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ae1361d7f71dd24.html

I tutaj pytanko do Was drodzy eksperci. Czy to jest wtyczka do głośników, a jeśli tak to jak ją połączyć z tą trzypinową?? Dodam, że do tej wtyczki na zdjęciu to są tylko dwa kabelki. Proszę o pomoc. Z góry dzięki.

P.S Moja bunia to 320 E36 92r.

Edytowane przez slawoos
Opublikowano
No to na pewno jest wtyczka do głośników :) a jeśli chodzi o to, że masz dwa kable w tej wtyce, a wejście w głośnikach na 3, to nie mam pojęcia, ale przecież seryjnie z gniazda w radiu na każdy głośnik wychodzi 2 kable - więc na zdrowy chłopski rozum :lol: któryś z nich musi być podpięty w 2 miejscach do głośnika :?:
POLSKA TO JEDYNY KRAJ W KTÓRYM PREZYDENT MA SWOJĄ KOPIĘ ZAPASOWĄ
Opublikowano
OK.Dzieki, już sobie poradziłem:) Po prostu skoro wtyczka nie pasowała to...trzeba ją obciąć :) Przylutowałem kabelki do +i- głośnika i połączyłem z tymi dwoma idącymi do wtyczki i już pięknie gra:) Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam