Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-z3-2-8-193ps-C4898843.html

Ostatnio przeglądając net znalazłem dość ciekawo cenowo wyglądający model Z3. Czy możliwe żeby kosztował, aż tak mało? Na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego modelu? I jaki najlepiej silnik do niego? Wiem, wiem i więcej tym lepiej :P Jednak chodzi mi przede wszystkim o koszt zakupu takiego samochodu, bo spalanie nie gra aż tak wielkiej roli. Szczególnie, że jak się szuka takiego samochodu to nie patrzy się na spalanie :P

Opublikowano
Trochę serca i potu trzeba bedzie włożyć w tą beemke. Widać, że już się komuś znudzila i nie dbał o nią zawiele. Wszystko da sie jednak zrobic żeby przywrócic jej dawny blask. Silniczek 2,8 fajny. Co do ceny to trudno mi cos powiedzieć sensownego.
Pozdrawiam.
Opublikowano
Auto zdecydowanie wygląda na zjeżdzone bardziej niz to wygląda z przebiegu. Poza tym fakt, to nie było auto dodatkowe, tylko podstawowe. Dlatego kiepski jego stan. A cena do jego stanu jest stanowczo za wysoka.