Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!

MAM PYTANIE: KUPIŁEM MONITOR NAWIGACJI 16:9,TUNER TV PROFESSIONAL BM 54(BECKER), CZYTNIK MK4(DVD), ANTENE BMW AG ORAZ WSZYSTKIE ORYGINALNE KABLE DO TEGO. CZY POTRZEBUJĘ COŚ JESZCZE ŻEBY DZIAŁAŁA NAWIGACJA I TV???SPRAWDZIŁEM JĄ U ZWYKŁEGO ELEKKTRYKA, KTÓRY JĄ PODŁĄCZYŁ I SPRAWDZIŁ OGÓLNIE WSZYSTKO DZIAŁA ,ALE NA MONITORZE WYŚWIETLA TYLKO BMW I NIC INNEGO NIE MOŻNA ZROBIĆ. CZY MOŻE MOJA NAWIGACJA JEST ZAKODOWANA ???CHCIAŁEM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY ONA BĘDZIE DZIAŁAĆ E39 1996R 525 TDS??? CZY MOŻE KTOŚ WIE GDZIE MOGĘ JĄ ZAMONTOWAĆ NA TERENIE TRÓJMIASTA??? :modlitwa: POZDRAWIAM

Opublikowano

1. NIE KRZYCZ !

2. Będzie działać

3. Jak działa wszystko, jak masz tylko napis BMW ? - jest problem albo z samym czytnikiem, albo coś było źle podpinane ...

4. Potrzebujesz antenę GPS i 2 wzmacniacze TV, bo zbyt mało szczegółowo napisałeś, a jeżeli to kombi, to zamiast wzmacniaczy TV, to trzeba dokupić antenę TV lub wymienić szyby :) ...

Nie odpowiadam Ci na PW, bo tutaj odpowiedziałem ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
A JAKI MOŻE BYĆ PROBLEM Z CZYTNIKEM???BO PODŁĄCZONE CHYBA BYŁO DOBRZE BO TAM SĄ ORGINALNE WTYCZKI I TYLKO TRZEBA WPIĄ... MACZNIK PŁYTY Z MAPAMI JESZCZE NIE MAM ALE TO WIADOMO BEDĘ MUSIAŁ ZAKUPIĆ-A JAK JEST NAJNOWSZA,NAJDOKŁADNIEJSZA???
Opublikowano

Antenę GPS taniej możesz dostać u mnie ;) - pisz na PW.

Wzmacniacze są potrzebne 2, bo tak ma BMW i już.

Jak pojawia się tylko napis BMW i nic więcej, to masz uszkodzony czytnik lub problem z magistralą w wiązce/samochodzie ... Ciekawe czy to nie jest ten czytnik, kóry niedawno ktoś chcial wcisnąć znajomemu ... - właśnie pojawiało się tylko logo i koniec ...

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano

A jak mogę sprawdzić czy to czytnik???I jak to by był czytnik czy można go naprawić?A co to jest problem z magistralą w wiązce/samochodzie,bo on mi podłaczał to poza samochodem-do tych wiązek kabli orginalnych od tej navigacji które kupiłem?

Wcześnie rozmawiałem z kimś na allegro i on mówil ze jak ktoś źle wymontuje te przewody z samochodu(on to troche inaczej nazwał jak przewody)to coś moża zepsuć,uszkodzić i nie bedzie chodzić i może właśnie coś się spsuło??

Drogę są te wzmacniacze tv?I czy to są dwa takie same...

Ten czytnik kupiłe na allegro od typa ze szczecina,a temu twojemu koledze co chciał mu wcisnąć to skąd był?

Niewiedziałem że jak pisze dużą literą to krzycze-hehe-Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie da się dobrze sprawdzić nawigacji BMW "na stole" ...

Nie wiem skąd był ten człowiek.

Wzmacniacz lewy i prawy jest nieco inny - masz sedan czy kombi ? - domyślam się, że sedan, bo pytasz o wzmacniacze.

Wzmacniacze są do dostania w serwisie (trudno o nie w używkach) - cena ok. 200zł. za szt.

Stronka

Opublikowano
Wzmacniacz antenowy TV, po co miałby być inny wzmacniacz do TV ...

Stronka