Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialem ostrzec przed kupnem czesci z tej aukcji. http://moto.allegro.pl/item335899111_bmw_850_e31_v12_wszystkie_czesci.html

Zakupilem tam halogen do swojego 850 ktory sprzedajacy okreslil na dobry. Po otrzymaniu przesylki i otwarciu opakowania dostalem halogen w oplakanym stanie z poprzypalanymi gniazdami na zarowki Czes zewneczna (klosz nawet nie trzymal sie reszty tylko swobodnie byl wlozony do pudelka :nienie: :nienie: :nienie:

Opublikowano

Witam serdecznie,prosze zwrócic uwage na aukcje gdzie sa wystawione leflektory przednie,sa tam tez kierunki z halogenami i trzymaja sie swietnie,nic nie odpada wiec nie wiem co mogło sie stac,moze podczas transportu uległy uszkodzeniu,ja za to nie biore odpowiedzialnosci poniewaz wysyłałem całe poczta za pobranie za podatkowa opłata zeby obchodzili sie z dana czescia ostroznie.Prosze skargi składac na poczte polska bo ona to dostarcza a nie ja.

Kurier ma za to płacone zeby przesykła doszła cała a nie w kawałkach;/

W aukcjach tez jest napisane ze preferuje odbiór osobisty zeby nie było niespodzianek zadnych,uszkodzen itd...

wiec post na forum był zbedny.

zainteresowanych czesciami do e31 zacheciam po odbiór osobisty zeby nie byłozadnych niespodzianek ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
... ja za to nie biore odpowiedzialnosci poniewaz wysyłałem całe poczta za pobranie za podatkowa opłata zeby obchodzili sie z dana czescia ostroznie.Prosze skargi składac na poczte polska bo ona to dostarcza a nie ja....

a kto bierze odpowiedzialność za zapakowanie przesyłki...? pewnie też poczta... nie bądźmy dziećmi, wiemy ze musi być porządnie zapakowane bo ktoś kto jedzie z paczkami to nie obchodzi się z tym jak z jajem, nawet mimo naklejki ostrożnie. i takie wymówki typu poczta uszkodziła są śmieszne.

BMW E34 520i / sedan / 1992 / auto / calypsorot metallic

-------------------------------------------------------------------

EX: BMW E30 318i / coupe / 1989 / manual / diamant schwarz

EX: BMW E30 316i / coupe / 1991 / manual / diamant schwarz

Opublikowano
Sluszna uwaga kolego :cool2: . Kosztowala mnie ta operacja tylko kupno kolejnego halogenu bo moj stary byl lekko pekniety ale w lepszym stanie a nie wymieniam czesci na smieci. :nienie: