Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam, mam Bmw 7 e38, i gdy zamykam pilotem centralny zamek to stylu sie nie zamykaja dzwi oraz nie otwieraja, sprawdzilem wszystkie 3 skrzynki bezpieczników podajrze okolo 60 i wszystkie sa ok, tak samo jest z bagaznikiem nie otwiera sie ani nie zamyka (nie dociaga zamek) gdy chce otworzyc lub zamknac poprzez Pilot, i nie wiem w czym tkwi problem czy móglby mi ktos pomoc? ((to samo jest przy szybach gdy chce otworzyc lub zamknac tylnie szyby poprzez pilot boczny w dzwiach u kierowcy nie dziala ani stylu w panelach szyby tez nie dzialaja... Edytowane przez bmw7_user
Opublikowano
Niedawno sam walczyłem z tym samym problemem jeżeli chodzi o centralny zamek. Powinieneś spradzić siłownik centalnego zamka w danych drzwiach, u mnie wymiana silownika pomogla. Sprawdź najpierw czy nie masz gdzieś przerwanego kabla sterującego (wystarczy próbówka) zdarza się że się przełamują w przelotce między drzwiami a słupkiem