Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnio slysze jakies dziwne odglosy przy wisko z poczatku myslalem ze to alternator a le to nie to. Odglos jest taki jakby lozysko tyle ze to nie szumi tylko jest taki metaliczny dzwiek jakby cos sie poluzowalo i balacha o blache. Na uruchomionym silniku zatrzymalem wisko ale i tak to slychac. Co to moze byc? POMOCY :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :cry2:
BMW wieczna miłość...
Opublikowano
Moze to ktoras z rolek od rozrzadu sie konczy u mnie przed wymiana paska i rolek tez tak bylo najczesciej ta najmniejsza tak halasuje.Pozdrawiam Seba.
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.
Opublikowano
Pompe wody wymienialem nie caly rok temu SKF tak sie chyba nazywa. Rozrzad tez wymienialem i mechanik wymienil mi jedna rolke bo powiedzial ze reszta jest dobra.
BMW wieczna miłość...
Opublikowano
pokrec wiskiem jak bedzie halasowalo to bedzie toa jak nie to szukaj przyczyny w pompie woby lub wsrod rolek paska rozrzadu lub paska alternatora tak czy siak musisz pogrzebac

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

Ok.

Jutro posprawdzam a jak nie znajde przyczyny to powiem mechanikowi zeby to zrobil bo i tak musze auto u niego zostawic,wymieniam zawieszenie na nowe.

BMW wieczna miłość...
Opublikowano
Odpiolem pasek klinowy alternator jest ok. Po odpieciu paska mniej halsowalo nawet duzo mniej ale tez bylo slychac. :? moze sie ktos domysla.
BMW wieczna miłość...
Opublikowano
Kurde wlasnie nie wiem bylem u Aniola w czestochowie i niby powiedzial ze rolki przy pasku rozrzadu wymiana z 2 rolkami 300zl wiec narazie nie wymieniam bo musze znac dokladnie przyczyne a on sam nie byl pewien,byc moze to jakas obudowa jest nie dokrecona i skasuje mi 300 za dokrecenie a powie zy wymienil rolki. Pozdrawiam
BMW wieczna miłość...
Opublikowano
Kurde wlasnie nie wiem bylem u Aniola w czestochowie i niby powiedzial ze rolki przy pasku rozrzadu wymiana z 2 rolkami 300zl wiec narazie nie wymieniam bo musze znac dokladnie przyczyne a on sam nie byl pewien,byc moze to jakas obudowa jest nie dokrecona i skasuje mi 300 za dokrecenie a powie zy wymienil rolki. Pozdrawiam

jezeli juz sie zdecyna wymiane to kaz sobie oddac twoje stare rolki abo badz przy naprawie to bedziesz wiedzial dokladnie

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN