Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a jaka dlugosc?

znalazlem na allegro w akcji miedzy innymi pisalo bmw podane bylo

M12 skok gwintu 1,5 długość śruby 28

28 dlugosc bedzie ok do alusow?

co mowicie o srubach takich jak na tej aukcji:

http://allegro.pl/item334505810_chromowane_sruby_do_felg_aluminiowych_i_stalowych.html

???

jak masz orginalne sruby na stalowki to jest ta sama dlugosc na alu.felgi /orginal alu bmw/ jesli sie nie myle to dl.gwintu 3cm.

Opublikowano

no niby 2.8cm dlugosc...

a 2.7cm tez by moglo byc?

i kula czy stozek (jak patrze na foto w tej aukcji to jeden stozej jest taki dluzszy a drugi krotszy...) co jest odpowiednie do alu do bmw?

i te sruby za 3.70za sztuke by byly ok czy musza byc jakies oryginaly bmw?

e34 '94 m43
Opublikowano (edytowane)
no niby 2.8cm dlugosc...

a 2.7cm tez by moglo byc?

i kula czy stozek (jak patrze na foto w tej aukcji to jeden stozej jest taki dluzszy a drugi krotszy...) co jest odpowiednie do alu do bmw?

i te sruby za 3.70za sztuke by byly ok czy musza byc jakies oryginaly bmw?

pisze ci 3cm....orginalnie ...stozek :P to co podales to sa jakies tanie podroby...normalne z atestem kosztuje szt. ok.7zl.

Edytowane przez zbigniewst
Opublikowano
ja nie wiem jakie mam bo jeszcze stalusy mam zalozone. chce zakladac alusy ale jeszce sruby musze kupic. ps lepiej kupic z 2-3 sztuki na zapas?

potrzebuje srub na taka felge:

http://img409.imageshack.us/img409/6785/felgawg3.th.jpg

to trudno wykrecic 1 srube i zmierzyc :?: i przymierzyc do alu. zobaczyc ile wystaja :roll:

Opublikowano
czyli mam wykrecic jedna srube z kola zmierzyc, wkrecic do zapasowki i zobaczyc ile wystaje? i tyle samo z alusow wystaje? maja taka sama grubosc tej scianki gdzie sie przykreca co stalowe felgi?
e34 '94 m43