Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Około trzech tygodni temu nabyłem E39 530D z 99r. wersja z navi ,gsm, tv. Gdy chcę teraz coś posłuchać , głośniki nie wydają dźwięku , dotyczy to tv, cd, dvd i radia. Na początku gdy kupowałem działały , bo poprosiłem sprzedającego. Dziwne jest , że gdy jest zimny silnik , włączę stacyjkę , pojawia się dźwięk w głośnikach , a gdy odpalę silnik , znowu cisza...:(( Dodam tylko (może będzie pomocne), że auto przez pewien czas, stało nie odpalane (około tygodnia) i gdy chciałem go odpalić , okazało sie ze akumulator zdechł. Mimo to, brak dźwięku był przed rozładowaniem akumulatora.. co jest grane ?? Miał ktoś może taki przypadek??

Opublikowano
Moze glupie pytanie. Czy swieci sie maly, kwadratowy, pomaranczowy LED przy pokretle regulacji glosnosci? Jezeli nie, to wcisnij. Jest to lewe pokretlo.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
niestety nie pomogło... przyciski wykluczyłem;) chyba będę musiał udać się do jakiegos warsztatu.. coś mi się wydaję że to coś z kompem