Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dluzszej nieobecnosci.

Zrobilem blad mojego zycia i sprzedalem moja qpete. kupilem prelude 2.0. oprzytomnialem :)) i sprzedalem ...:)

Teraz postanowilem ze kupie cos lepszego. bmw 528....:))))

No piekna furka itd nei musze opisywac bo sami wiecie.

aleeee do dzisaj kiedy przeczytalem ten artykul :http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=48766&postdays=0&postorder=asc&highlight=koszty+528&start=0

szczerze mowiac mnei zamulilo. mialem qpetke e36 i przez rok nie liczac wymiany podstawowych rzeczy jak olej itd wymienilem tylko jedna rzecz : czujnik polozenia walu korbowego( czy jakos tak..nie jestem mechan.) a tu po przeczytaniu artykulu wnioskuje ze to skarbonka...

bez dna...qrde naprawde jest az tak drozsza od e36 i awaryjna??/ jakos nie moge w to uwierzyc..moze inaczej ....to co kupic znowu e36..? ja jezdze 700km miesiecznei...wiec na paliwo nie wydaje duzo..wiec mysle ze i na czesci wyrobie....co robic...?:))) a ja chce bmw !!!!!! hehe

pozdrawiam wszystkich...

Pozdrawiam Mariusz
Opublikowano

widze ze nie tu umiescilem temat. sorki.

Mozna usunąc bo juz nei aktualne. postanowilem ze kupie e36 coupe ale z silnikiem 2500. takze zebieram sie za szukanie:)

Pozdrawiam Mariusz