Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam prosze o prorade . a wiec tak mam 318 tds sedan i kupiłem ja bez tylnich glosnik i chcialbym sobie jakies teraz dokupic . czy sa glosniki na wymiar ktore by pasowaly w miejsce starych? czy musze cos kombinowac?
Opublikowano
ja mam e34 i do tyłu kupiłem sobie Helix Dark blue mniej więcej pasują nie wiem jakie tam masz 13 cm ?? 170 zł ale sprzedawca miał racje było warto dziwęk znich jest bardzo czysty a jak nie to kup sobie blaupunkta cos koło 120 zł czy nawet taniej ale wiem ze tam będą pasowały ja sie pospieszyłem i kupiłem w sklepie na allegro będziesz miał taniej
Opublikowano
jak mialem e36 sedana to zamontowałem sobie w pólce głosniki owal Helix 16cali.(180zlt za 2 sztuki) Niestety przy tego typu głosnikach potrzebne są tak zwane adaptery.To takie pierscienie do których przykrecasz głosnik i pierscien do półki.Adaptery 30zl sztuka. powiem ze grało lepiej niz myslałem. pozdro