Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jestem Bartek

OD jakiegos tygodnia jestem posiadaczem 525 2,5 tds Touring.

Jako ze lubie wiedzieć co..gdzie i poco jest w moim aucie to ciekawi mnie za co odpowiedzialne są moduły prezentowane na zdjęciach:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d9cae0627f3dcdb.html

Buszując po allegro znalazłem ze ten moduł z RM jest od centralnego zamka. A ten drugi???

dziekuje z gory i pozdrawiam

Opublikowano

Dzieki wielkie za szybka odpowiedź.

Czyli te moduły to ileś tam sterowników wbudowanych w jedno cacko.

Tylko tak jeden sprzedaje na allegro moduł RM jako ze m,in steruje centralnym zamkiem aaa tutaj jest ze GM (głowny modół) tez steruje m.in centralnym.

Opublikowano
od centralnego , alarmu, oświetlenia w aucie, el.szyb , i el.szyberdachu, podświetlania schowka
Opublikowano

alarm mam osobno (chyba Clifford) a przynajmniej taki mam pilot.

Tylko coś własnie świruje. Po rozbrojeniu i otwarciu drzwi mam ok 30 sekund na uruchomienie samochodu bo w przeciwnym wypadku odcina zasilanie od rozrusznika. Potem pozostaje juz tylko uzbrojenie alarmu i ponowne rozbrojenie i dopiero wtedy ok 30 sek jest odliczane od początku.

Strasznie denerwujące i dlatego szukam centralki do tego alarmu..bo mam nadzieje ze to nie jest wina immobilizera....