Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie szukam ramki 2din w rozsądnej cenie !!

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.mybimmer.net/E39/DD/DSC00539.JPG

Coś tego typu, bywają jeszcze z wycięciem delikatnym, bez róznicy !!

Pozdrawiam

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano

dokladnie mam taka jak z linku

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-3-series-E46-double-din-bezel-complete-install-kit_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33705QQihZ003QQitemZ130206855350QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

ale kupiona u kogos innego i bez tych bebechow do mocowania radia 2 din. ja ze swojego monitorka mam zamontowana sama matryce . niestety artykul nie jest dostepny u nas wiec jak ktos che miec cos takiego to niestety musi troche kasy wylozyc. jedynie co moge powiedziec to jakosc i wykonanie ramki jest prefekcyjne , mozna by sie nawet pokusic o slowo orginal ale brak loga bmw i numeru hehhehehe . pewnie u nas bylaby podobna cena . ja juz mam i ciesze sie swoim carpc

Opublikowano

Stary, jak dla ciebie 500zl za kawałek plastiku nie jest duzo to chce miec tyle pieniędzy co ty!!! Widac szczególne zdzieranie pieniedzy w tym przypadku bo jakos inne ramki mozna kupic w granicach 100zl i to jest dla mnie normalna cena. Bede szukał, cos kąbinował i zobaczymy co zdziałam. Tak poza tym z e46 ramka i te mocnowania pasuje bo nie wiedzieć czemu jest zdecydowanie tansza...

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano
jedynie co moge powiedziec to jakosc i wykonanie ramki jest prefekcyjne , mozna by sie nawet pokusic o slowo orginal ale brak loga bmw i numeru hehhehehe . pewnie u nas bylaby podobna cena . ja juz mam i ciesze sie swoim carpc

Jestem ciekawy kto je robi i dlaczego jeszcze nikt w polsce nie zacząl, musze dorwac jakiegos speca od plastiku :) Widzialem artykul w necie jak gosciu z 2ramek na 1din przerabia to na 2din. Troche szpachlowania, malowania ale efekt swietny...

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano
jakie 500 zloty 80 euro to jest jakies 250 zloty. wiem ze goscie robia sami z dwoch ramek ale ja dziekuje za taki wyrob, ma to wygladac konkretnie bo jakby nie bylo to jest to centralnie na widoku. ale zrobisz jak chesz do swojego autka mozesz montowac to co ci sie podoba
Opublikowano
jakie 500 zloty 80 euro to jest jakies 250 zloty. wiem ze goscie robia sami z dwoch ramek ale ja dziekuje za taki wyrob, ma to wygladac konkretnie bo jakby nie bylo to jest to centralnie na widoku. ale zrobisz jak chesz do swojego autka mozesz montowac to co ci sie podoba

119 euro, za 80 są nie pomalowane... 119euro plus przesylka do polski to troche bedzie. Kombinuje i nic nie moge wymyslec....

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano

Stary, jak dla ciebie 500zl za kawałek plastiku nie jest duzo to chce miec tyle pieniędzy co ty!!! Widac szczególne zdzieranie pieniedzy w tym przypadku bo jakos inne ramki mozna kupic w granicach 100zl i to jest dla mnie normalna cena. Bede szukał, cos kąbinował i zobaczymy co zdziałam. Tak poza tym z e46 ramka i te mocnowania pasuje bo nie wiedzieć czemu jest zdecydowanie tansza...

A gdzie ja napisałem ze to mało dla mnie? :shock: W życiu bym tyle nie dal, za to chodziło mi tylko o porównanie cen :) :8)

Opublikowano

Musze to wszystko teraz zdecydowanie przemyslec... 80 euro ramka, 1500 dobry sprzet, glosniki, skrzynia, wzmaki i troche sie uzbiera. Postaram sie jeszcze poszukac orginal Alpine do e39, faktem jest iz nie strace wtedy sterowania na kierownicy. Dylemat naprawde bede mial... Dzieki za wszystko, rady, linki, zdjecia i podpowiedzi.

Pozdrawiam

B-bardzo M-mądry W-wybór