Skocz do zawartości

zdjęcie podsufitki w touringu - wyzwanie? / skądś wieje...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc!

patrze dzis na swoja podsufitke w aucie i mysle ja ... jak ona wyglada wiec postanowilem a raczej chce ja zdjac i doprowadzic ja do bdb stanu czyli ponaciagac materiał tam gdzie sie odkleił na przetloczeniach i ja wyczyscic. teraz tylko pytanie - jak ja ją mam zdjąc? są tam jakeis specjalne zaczepy na które trzeba mieć knif czy jak? moze juz ktos z was to robił to miło by było jakby napisal jak to wyciagnac z bolida? mam szyberdach ale mysle ze to nie bedzie jakas zbytnia zmiana w jej zaczepieniu jesli ktoś miał wersje bez? przypominam ze to touring.

druga sprawa to taka ze ostatnio mi sie zrobiło tak ze jak przekraczam 80km/h to mi zaczyna skad piszczec pęd powietrza - maskara. wyciagnąłem antene z przodu, zakleiłem szyberdach taśmą poprawilem wszytkie uszczeli i nic dalej to samo - mozna wyjsc z siebie jak sie na to zwraca uwage. jak przed chwila wychodzilem z auta to zauwazylem ze rynienka mi odstaje od mojej strony i jest luźna mam nadzieje ze jak ja jutro porządnie wsadze to skonczy sie te wianie i bedzie cisza... a jak to nie będzie to to spuszcze chyba te auto z mostu chyba ze ktos powie co to mzoe byc i uratuje mi te auto hyh.

czekam na jakies odpowiedzi bo chciałbym zrobić to jak najszybciej i pozdro men's!:D

bmw 4 life