Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zerwala mi sie linka od maski przed samym zamkiem prawym. Wie ktos moze jak mozna ja awaryjnie otworzyc??

Nie jestem pewny, ale musisz chyba wjechać na kanał i otworzyć maskę od spodu, od strony silnika.

Freude am fahren...
Opublikowano
Powiem szczerze,że sam nie wiem...Jak chcesz wyjąć nerki?Bo jeżeli byś jakimś cudem wyjął to musisz dość głęboko włożyć rękę i szukać zamka...Potem już tylko kombinacje...
Freude am fahren...
Opublikowano

Miałem ten sam problem, najlepszy sposób to wyjęcie nerek i pociągnięcie linki miedzy dwoma zamkami maski, chyba, że tam linka też pękła a z tym jest już gorzej bo trzeba będzie pokombinować z kawałkiem drutu i każdy zamek otwierać oddzielnie. Radze uważać przy wyciąganiu nerek bo łatwo uszkodzić zaczepy do nich.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Wlasnie w tym caly problem ze ciagniecie za linke nie wchodzi w gre poniewaz jest zerwana przy samym zamku chodzi o to zeby sie dobrac do zamka tylko w jaki sposob mozna go otworzyc??
Opublikowano
ale masz 2 zamki do pierwszego idzie linka z kabiny a 2 zamek jest polaczony z pierwszym i jak masz zerwana linke ta co jest wyprowadzona do kabiny to wyjmujesz nerki albo od spodu ciagniesz ta linke w dol pomiedzy zamkami i masz otwarte zreszta bylo wiec moze sie troszke wysil w szukaniu