Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Mam taki problem jak jest zimno i włączam ciepłe ogrzewanie to coś zaczyna mi stukać. :( ,ale jak dam go na większe obroty to przestaje. puźniej znów jak zwolnie i spadną obroty to zaczyna stukać.... co się może dziać??jaka jest tego przyczyna??? prosze pomóżcie ... :( Edytowane przez BMarcinW
  • Moderatorzy
Opublikowano
Przepraszam za błędy :oops: ale spieszyło mi się .
Jak zrobiłeś błędy to nie pisz posta z przeprosinami. Możesz przecież edytować swoje posty i poprawić wszystkie błędy.

Po drugie - w przyszłości nie przyklejaj swoich tematów.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Czy masz wrazenie, ze te stukniecia czy tez trzaski dochadza gdzies zza deski rozdzielczej? Jezeli tak to prawdopodobnie elektrozawory. Ja mialem identyczny obiaw w E34 i okazalo sie, ze w jedym z elektrozaworow rozsypala sie sprezynka.

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Opublikowano
100% elektrozawory. Powinienes teraz poszukac dobrego speca, bo ci zli twierdza ze to element nierozbieralny i nienaprawialny (bzdura!) a nowy elektrozawor to spore koszta.

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG