Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kurde nie ma mojego akurat.....I wszystko po Rosyjsku,masakra :(

Podłączenia są bardzo podobne i często takie same.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam u siebie fabryczny głośnomówiący i głos jest tylko w jednym głośniku z mojej strony i tak jest fabrycznie.Ja bym spróbował je podpiąć właśnie pod wyjście lewego przedniego głośnika (ale nie mam pewności),niestety nie mam doświadczenia w fabrycznych zestawach.Jakby to np był zestaw np.NOKII CK7W to bym ci nawet narysował.
Opublikowano
ja też mam głośnik w zestawie ale takze wie mże była możliwośc podłączenia pod radio i gdy grała muzyka to gdy nadchodziło połączenie przych-wych to muzyka cichłą i powinno byc tez słychac w głosnikach wszystkich..Ja ten tel dokupiłem... Jest to Bosch wszystko działa lux tylko nie wiem gdzie te 2 przewodziki podpiąc....

Siniek ;)

Wynajem aut do ślubu.

http://www.jaguaremdoslubu.strefa.pl/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak ale musisz mieć przewód MUTE który będzie wyciszał ci radio jeżeli go nie masz to nici z wyciszania
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aha no i jak go będe miał to co z Nim zrobic ;)??

Kurcze ciężko tak po omacku,przewód mute musi wychodzić z radia i z wiązki zestawu głośnomówiącego no i muszą być ze sobą połączone żeby działało wyciszenie.Sprawdz na tej ruskiej stronie w kostkach od radii podobnych do twojego na którym pinie jest mute i znajdz go w zestawie (nie wiem jak ) i podłącz je razem wyciszenie będzie działać.

Opublikowano
No z mojego samochodowego tel wychodzą te 2 tylko nie ma wiecej nic wolnego...Jeden jest zielony a drugi żółty...A na tej stronie jest po rosyjsku a ja nic nie kupam z tego języka :( A ten zielony wtedy gdzie podłaczyc jeszcze???

Siniek ;)

Wynajem aut do ślubu.

http://www.jaguaremdoslubu.strefa.pl/