Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przymierzam sie do kupienia interfejsu diagnostycznego viaken do bmw e36 na własny użytek.

Czy ktoś może ma taki wynalazek, czy jest coś warty?

Opublikowano
ale te informacje są tylko dla umiejących czytać!

A forum jest dla ludzi poważnych. Widać Ty się do nich nie zaliczasz, bo co post błyskasz nic nie wnoszącymi postami. Daruj sobie. Forum nie służy do tego...

i oczywiscie jestem taki głupi, że robię to bez celu?

Czytać trzeba umieć, napisałem - jak widać i dla Ciebie, "poważny człowieku". Wystarczyło trochę poczytać forum i sprawa viakena stałaby sie jasna. Ty też raczej z tych, co wolą mieć podstawione informacje pod nos? Rozsądna odpowiedź możliwa?

i jeszcze jedno - jeśli ktoś napisze, że szukał i nie znalazł, a ja też nie widziałem to widać ma rację i nic do niego nie mam.

Forum dla ludzi poważnych! Idze, idze, Ty bajoku! Ile potwornych głupot i to technicznych tu już przeczytałem - i to pisanych z pełnym przekonaniem!

PawełH
Opublikowano
ale te informacje są tylko dla umiejących czytać!

A forum jest dla ludzi poważnych. Widać Ty się do nich nie zaliczasz, bo co post błyskasz nic nie wnoszącymi postami. Daruj sobie. Forum nie służy do tego...

i oczywiscie jestem taki głupi, że robię to bez celu?

Czytać trzeba umieć, napisałem - jak widać i dla Ciebie, "poważny człowieku". Wystarczyło trochę poczytać forum i sprawa viakena stałaby sie jasna. Ty też raczej z tych, co wolą mieć podstawione informacje pod nos? Rozsądna odpowiedź możliwa?

i jeszcze jedno - jeśli ktoś napisze, że szukał i nie znalazł, a ja też nie widziałem to widać ma rację i nic do niego nie mam.

Forum dla ludzi poważnych! Idze, idze, Ty bajoku! Ile potwornych głupot i to technicznych tu już przeczytałem - i to pisanych z pełnym przekonaniem!

Panowie a zwłaszcza PawełH po pierwsze forum jest po to aby pomagać a nie pisać bez sensownych postów nic nie wnoszących do tematu , a po drugie to tylko administratorzy i moderatorzy mogą upominać , tak więc Pawle następnym razem oszczędź sobie dodawania idiotycznych komenatrzy bo poskutkuje to ostrzeżeniem

Pozdrawiam,

Tomek