Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam autko BMW E36 Coupe i od pewnego czasu mam pewien problem mianowicie drzwi od strony pasażera od środka bardzo ciężko się otwierają a od zewnątrz wogóle czasami tylko jak odsune szybe to daje rade ale nie zawsze. Prosze o pomoc :roll:
Opublikowano
Kolego niestety nie pomogę tobie w tej kwestii mimo że sam mam E36 coupe, ale mam małą uwagę jak zakładasz nowe wątki to staraj sie w temacie oprócz dobrego przybliżenia tematu co zrobiłeś wpisać model auta a z listy rozwijanej wybrać serii. jeżeli chcesz coś dopisać to nie dajesz odpowiedź i piszesz pod sobą a przycisk zmień koło poprzedniej wypowiedzi i dopisujesz to co chcesz i zatwierdzasz
Opublikowano

Zaopatrz się w smar w sprayu oraz silikon w sprayu i psiknij na zawiasy. Polecam produkty firmy Wurth.

W moim przypadku różnica ogromna. Drzwi chodzą i zamykają się bardzo lekko, to samo klamki.