Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja juz jestem starsza osoba i moze mam inny gust co do mlodziezy i spodobaly mi sie takie lampy po czym je kupilem.

Wiec prosze o odpowiedz do mojego pytania czy moge tam zamontowac xenony. probowalem tam wlozyc zarowke H7 wiem ze ma inne mocowanie ale zarnik wogole nie chcial wejsc do lampy.

Czy zarniki maja inne rozmiary czy do tej lampy nie da sie xenonow zamontowac???

Opublikowano
Ale czy jak kupie xenony H1 to wloze do tych lamp? zarniki roznia sie woelkoscia czy tylko mocowaniem?
http://img299.imageshack.us/img299/402/zegaryod9.jpg
Opublikowano

Jak masz mocowania na H1 ... to nie wejda Pseudo Żarniki H\7 ...

jak kupisz H1 to wejdą...

Piszesz że jestes starsza osobą... że gusta młodych itp...

Ale jako starsza osoba... to chyba masz troche rozsadku...

jak Cie nie stać na xenony... to jeździj na zwykłych lampach...

a jak Cie stać ... to Kup normlane oryginalne xenony....

Xenon za 300z ł... z allegro to porażka...

Bajer że bedziesz stał swoim autem i pomyślą że jest o klasę wyższą i o 10 lat młodsze???

Nie bo jak ktoś sie zna odrózni bez problemu psedu xenon..od xenonu...

Oślepia... strasznie... jak staneisz za kims w korku..to się nie zdziw... jak do Ciebie wysiadzie :) I wcale nie po to aby zapytac skad masz takei fajny lampy...

Sam kiedys myslałem że fajan sprawa że sie da... to po co przepłacac... jednak po dokładnym zapoznaniu sie... " N I E " xenonom... za 300z ł..

Policja coraz bardziej sie bierze za takei autka.. wiec róbcie ich coraz wiecej... ktos na was zarobi... producent ...policja diagnosta...

:duh:

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg