Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem od niedawna posiadaczem BMW E39 3.0D z roku 99 z autka jestem bardzo zadowolony jest nagle ale mam problem z elektryka raz na jakiś czas robi mi sie dziwne zwarcie ( uszkodzona mata fotele poduszka sie świeci) gaśnie mi lampka w desce od poduszki przestaje działać multifunkcja w kierownicy i klakson oraz gaśnie wyświetlacz radia , nie działają podgrzewane fotele po jakimś czasie wszystko wraca do normy , zwarcie pojawia się i znika kiedy chce i trwa ile chce nie ma na to reguły od 5 dni miałem spokój ale teraz znowu się pojawia . Bardzo proszę o pomoc !!! :mad2: :modlitwa: :cry2:
Opublikowano
kolego najlepiej podjedz do elektryka niech testy zrobi podłaczy pod kompa bedzie wszystko wiadomo mozliwe ze masz uskodzana tasme w ierownicy ale dobry elektryk wszystko zrobi pozdro

dzieki za podpowiedz na tescie bylem ale nie pokazuje zadnych bledow moze dlatego ze test dyl robiony jak nie pojawilo sie zwarcie a czy taka tasma to drogi wydatek jezeli jestes z wawy moze polecisz mi warsztat godny zaufania

Opublikowano
Bardzo wam dziekuja za podpowiedzi postaram sie sprawdzic wtyczki moze faktycznie jakas jest luzna z tego co tyczalem to i tak musze zdjac kierownice wiec i tasme mozna wymienic .
Opublikowano
spoko ale napisz pozniej co było przyczyna pozdrawiam :)

Bardzo dziekuje za pomoc za tydzien zabiore sie za tasme napewno poinformuje was . dzieki

:modlitwa:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam znalazlem elektryka ktory po paru nerwach doszedl ze zamontowany imobilajzer ( odciecie zaplonu ) robi zwarcie dokladal to poprzedni wlasciciel ale huba u hydraulika troszke popiepszyl kabelki i zapomnial o izolacji :cool2: jest to do zrobienia musze tylko znalesc troszke czasu > dzieki za podpowiedzi . pozdr