Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wiem ze bylo przewijane 1000 razy na forum bo sam wiekszosc czytałem ale mam pytanko odnosnie angel eyes .

sprawa wygląda następująco jestem na etapie kupna nowych lamp

(miałem stłuczkę i stare sie :mad2: )

wiem ze lepsze by byly orginalne ale niemam 1000 zl

plus często je ostatni rozwalam to juz 2 raz w przeciagu roku :-(

wiec postanowiłem kupic angel eyes z allegro ( juz sie niemoge doczekać komentarzy :P ) tak czy siak postanowione problem w tym ze chcialbym przerobic je na xenony (fakt ze sa bardzo tanie instalacje ok 450 zl )

czy ktos sie orientuje czy to sie da zrobic czy trzeba milion dwiescie przeróbek i raczej to nie wyjdzie ????????????????

Opublikowano

juz odpowiadam jesli idzie o moje doswiadczenie lampy angel eyes tak ale tylko i wylacznie depo i to z osobnym kierunkiem

http://www.allegro.pl/item312711196_lampy_nowe_bmw_e36_black_angel_eyes_od_depo_.html

nie kupuj tego dziadostwa bo maja krzywe zarniki taka tandeta made in china swieci wszedzie tylko nie na droge slepi kierowcow z naprzeciwka nie daje sie ustawic

http://www.allegro.pl/item308437985_lampy_bmw_e36_angel_eyes_chrom_new_design.html

a co do xenonow to nie ma zadnych problemow w kompletach masz przetwornice osobiscie polecam ci 4300k lub 6000k bo powyzej tych temperatur to jedynie sa na potrzeby lansowania sie malomiasteczkowych chlopakow daja duzo gorsze swiatlo i tyle oczywiscie nie kupuj tez jakichs no name czy made in china xenon bo po tygodniu ci padna jest tu na forum wiele takich przykladow lepiej dolozyc i kupic cos firmowego

pozdrawiam

brak
Opublikowano

dzieki cybek co do jakosci angel z allegro to wiem ze to sredniej (jak nie watpliwej) jakosci badziewie . ale jak sam widzsz depo to kosz co najmniej 750 zl :-(

ten 2 link to rozumie przyklad badziewia >???< czy wybrane najlepsze z badziewi ??? bo w sumie wlasnie nad takimi sie zastanawialem :norty:

a xenony prosto ze max do 6000k jezdze duzo w nocy i potrzebuje bialego swiatla nie jakies niebiesko fioletowe popierdulki .

Opublikowano