Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam wystrzelony jeden napinacz pasa bezpieczeństwa, kupilem nowy w aso ale cos mi tu nie pasuje, moje napinacze maja gniazdo na wtyczke i nic wiecej, a ten ktory kupilem ma gniazdo i jeszcze jakis przewod z wtyczką:(( (u mnie w starym napinczu tego nie ma) czy ktoś może wie o co chodzi?? mam zalozyc taki napinacz czy sprzedali mi nie taki jak powinni??

Opublikowano
jeżeli kupiłeś w aso to powinien pasować, jezeli wtyczka pasuje do gniazda to powinno być ok, a w nowym napinaczu ten drugi przewód może byc do wersji z czujnikiem zapięcia pasów
Opublikowano
jeżeli kupiłeś w aso to powinien pasować, jezeli wtyczka pasuje do gniazda to powinno być ok, a w nowym napinaczu ten drugi przewód może byc do wersji z czujnikiem zapięcia pasów

gdyby bylo jak mówisz to jak w starym nie bylo to dlaczego na jakiej zasadzie one odpalaly?? i czy ten przewod ma zostac luzem tzn. do niczego nie podłączony??

Opublikowano
u ciebie nie było czujnika zapięcia pasow , w takim przypadku napinacz przy odpaleniu poduszki powinien zadziałac, jeżeli nie jesteś na 100 % pewien to zadzwoń do aso i się zapytaj
Opublikowano
no wlasnie sam nie wiem co robic bo na realoem jest pokazane ze napinacze maja jakies kabelki:((