Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Mianowicie nagle przestał świecić lewy przedni kierunkowskaz(zarówno przy reflektorze jak i na błotniku). Bardzo możliwe że to wina modułu :doh:

Dowiedziałem się iż w E38 moduł świateł znajduje się nad nogami pasażera kierowcy tuż za schowkiem. Rzeczywiście znalazłem czarną plastikową skrzynkę do której dopięte są 3 wtyki z wiązkami przewodów elektrycznych. Sęk w tym iż odpiąłem wszystkie kable od tegoż modułu a POZOSTAŁE KIERUNKI NADAL MRUGAJĄ! - Wewnątrz tylko zrobiło się ciemno. Może znalazłem moduł oświetlenia wewnętrznego?

CZY KTOŚ ORIENTUJE SIĘ GDZIE ZNAJDUJE SIĘ JESZCZE JAKIŚ MODUŁ ŚWIATEŁ W e38?? Może tym razem się uda. P_O_M_O_C_Y :shock:

Opublikowano

Dzięki Bardzo Marek :clap:

Tym razem udało mi się znależć bez problemu :D

Dla osób również szukających tegoż modułu dodam, iż należy częściowo zdemontować (lub odgiąć) okładzinę jaką obita jest "ściana" z prawej strony pod schowkiem - wówczas dojście do modułu będzie idealne

Raz jeszcze dzięki. Pozdrawiam