Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pojawił sie problem z radiem (szukałem i nic nie znalazłem na ten temat ) i nie tylko :wink:

Wszystko ładnie grało, az pewnego pieknego dnia radio zamilkło a na monitorze ( mała navi) najpierw nie podswietlał sie dsp (brak możliwosci "wejscia do pod menu) a póżniej całkowicie zniknął :shock:

CO sie mogło stac??? dodam ze bezpieczniki ( w schowku na rekawiczki sprawdziłem i sa ok) czy gdzis z tyłyu mogą byc jakies inne jeszcze???

I najdziwniejsze (w schowku na rekawiczki) nie miałem bezpiecznika od radia (nr 25) :shock: a wszystko ładnie smigało...

Czary jakies?

Opublikowano

widze, że nikt nie wie :?

Jeszcze jedno pytanie, gdzie jest wzmacniacz???? czy to srebna skrzynka w bagażniku po lewej stronie, zamontowana równolegle do tylniego światła czy "skrzynka" czarna za modułem nawi i czy ma ona jakis bezpiecznik bo cięzko sie tam dostac i nie wiem czy jejs sens wybebeszać wszystko :roll: :roll:

Dzieki

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Wzmacniacz to ta srebrna skrzynka w której jest wbudowane dsp, tzn. wzmacniacz jest z dsp i to on mógł nawalic a ta czarna skrzynka nad navi to moduł od telefonu. Bezpieczniki masz w schowku i po prawej stronie w bagażniku, więcej nie ma.