Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:jawdrop: czesc wszystkim.

mam bardzo trudne pytania (dla was moze nie );JAK sie wymieni baterie w kluczyku to co trzeba zrobic aby dzialalo tak samo zdalne zamykanie drzwi(pilot w kluczyku) BMW725 disel.

dziekuje z gory.

Opublikowano

nie bardzo wiem jak to jest w BMW bo nie robilem tego nigdy w zadnym z mojich BMW ale robilem w passacie B5 i poprostu tam wymieniasz baterie normalnie i pilot jest zakodowany caly czas

(oczywiscie baterie musisz wymienic szybko , nie mozna dopuscic do sytuacji ze wyjmiesz baterie a za 2h wlozysz druga bo go w tedy rozkoduje)

pozdrawiam

Opublikowano
W E32 musisz przekręcić drugim kluczykiem stacyjkę w pozycję 2, natomiast pilota którego chcesz zaprogramować przystawiasz podczerwienią do diody na górnym nawiewie i naciskasz pierwszy guzik na około 2-3 sekundy.
Opublikowano
W E38 robi sie to tak: wsiadasz zamykasz furtke włączasz zapłon wyłączasz do poz 1 kciukiem prawej reki trzymasz gusik na górze klucza a kciukiem drugiej ręki przyciskasz guzik dolny(otwierania) trzy razy raz po razie nie dłużej niż 10sek. Wszysko
BMW sie nie psuje
Opublikowano
:jawdrop: czesc wszystkim.

mam bardzo trudne pytania (dla was moze nie );JAK sie wymieni baterie w kluczyku to co trzeba zrobic aby dzialalo tak samo zdalne zamykanie drzwi(pilot w kluczyku) BMW725 disel.

dziekuje z gory.

javascript:emoticon(':?')nie wiem ile czasu minelo gdy padla stara bateria ale chyba wiencej niz 2godz. mam jeszcze jeden problem gdzie w przystepnej cenie kupic sprezyny do przednich amortyzatorow i jak z wymiana ,-p€kla sprezyna jeden pierscien co to za zmora -jezdzic sie da i jest ok nieodczowalne podczas jazdy.