Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam i na wstępie pozdrawiam wszystkich

mój problem jest następujący:

nie wiem jak to Wam to dokładnie opisać ale spróbuję:)

jak zmieniam biegi i chce wrzycic bieg trzeci, pcham gałkę prosto do przodu to często wskakuje mi piątka. czasami jest dobrze ale jednak częściej jest tak jak pisałem. jak mam samochód na luzie i popchnę dźwignie w prawą stronę to nie wraca ona na swoją wyśrodkowaną pozycję. wiem że to wszystko dziwnie brzmi ale może ktoś spotkał się już z podobnym problemem?? wiąże sie to z jakąś kosztowną i skomplikowaną sprawą czy to jakaś pierdoła??

mam jeszcze jedno pytanie. padły mi 2 czujniki pdc i chciałem zaapytac czy jak będę szukał nowych to czy ma znaczenie czy to jest np prawy czy np prawy środkowy czy wszystkie są takie same?

Opublikowano
bycmoze twoja skrzynia niewidziala smaru.powinienes zdjac oslony i zobaczec jak sprawa wyglada mozliwe ze wady bedzie widac golym okiem .Jak bedzie zle napewno sam zauwazysz.Pamietaj aby byc ostroznym i nie wsadzac palcow tam gdzie nie trzeba