Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pewien problem niedawno wjeżdżając na swój wjazd (od strony ulicy) :duh: zahaczylem przodem o ziemie. Zawsze wjezdzam od strony sąsiada wiec nigdy nie zahaczam teraz mnie coś naszlo i narobilem sobie biedy.zerwałem chlodniczke oleju skrzyni zamieszona jest ona przy przednim zderzaku taka niewielkich rozmiarów oczywiście nie wiedziałem ze doszło do usterki gdy wyjeżdżałem z domu samochód zczął dziwnie jechać łapał obroty a z prędkością lipa.Zjechale na pobocze i co widze przy przednim zderzaku wisi chlodniczka od razu domyslilem sie ze to przez ten wjazd. Teraz nie wiem co robic nie mam pojecia czy doszlo do uszkodzenia skrzyni? Jak myslicie czy moglem uszkodzic skrzynie? caly olej oczywiscie wyciekł. Dodam jeszcze ze przeszukałem całe allegro nigdzie nie moge znalesc takiej chłodniczki.
Opublikowano
pierw sprawdź czy chłodnicza jest uszkodzona bo jak nie to po co drugą? Poza tym to sie naprawia. w Tomaszowie to nie wiem czy jest taki zakład co ci to zrobi ale do jest taki a nawet 2 w Warce. Ustal przyczynę wycieku, zalej olej (jeśli potrafisz bo to nie takie proste...) i jak będzie ok to sie nic nie stalo a jak nie będzie ok to napisz na priv to ci dam dobry warsztat od automatów w wawie.