Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :mrgreen:

Da rade podlaczyc do wejscia w schowku kamere cofania tak zebm na ekranie z navi mial obraz ?? Jezeli tak to czy wustarczy sie zwyczajnie podpiac do wtyczki, czy trzeba miec jakis mini zestaw malego majsterkowicza ? :D :mrgreen: :shock: :norty:

NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
Witam :mrgreen:

Da rade podlaczyc do wejscia w schowku kamere cofania tak zebm na ekranie z navi mial obraz ?? Jezeli tak to czy wustarczy sie zwyczajnie podpiac do wtyczki, czy trzeba miec jakis mini zestaw malego majsterkowicza ? :D :mrgreen: :shock: :norty:

Wystarczy zwyczajnie podpiąć do wtyczki, ale wtedy przed każdym cofaniem musisz sobie na piechotę przestawiać monitor na AUX....

Zainstalowanie automatycznego włączania przy zmianie biegów wymaga skończenia odpowiednich studiów - proponuję zapukać do Kol.Dyr. Sebastiana.

...

Opublikowano

AUX służy tylko i wyłącznie do dźwięku (jest to wejście do radia).

Wejściem AV możesz wejść sygnałem video (jeżeli masz TV).

Ale najlepiej jest podłączyć do specjalnego wejścia na kamerę w tunerze TV.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
A to widze ze pewnie jakas wyzsza szkola jazdy :jawdrop: :norty: Sebast jakbys na chlopski rozum wytlumaczyl gdzie to wejscie znajde to z podlaczeniem pewnie nie bede mial problemu :) :mrgreen: pozdro i i dzieki za odpowiedzi :cool2: aha TV mam :norty:
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
ehhh - poszukaj na forum - podawałem. Wpina się pod bialą wtyczkę tunera TV 4 i 5 - audio i 6 i 15 - video

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)