Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

falują obroty, najpierw były podwyższone na "luzie" ... a od wczoraj po normalnym zatrzymaniu zgaszeniu włączyłem i (skrzynia automat) obroty falują przy przełączeniu na "drive" to samo - była chwilą że po przełączeniu na wsteczny"r"...było ok....ale już na wszystkich "biegach" faluje.

silnik nie gaśnie ale przy jeździe powolnej stuka jakby z tyłu....przy szybszej jeździe problemu nie ma...

Pomożecie???

ps. jako info dodatkowe, to czasem zniknie mi prąd z aku ..ot tak w kilka godzin

EDIT by solaris520: (5.02.2008, 14:45)

necc proszę reagować na sygnały moderatorów – wcześniej już była prośba jednego z nas o poprawienie tytułu, a wciąż nie jest dokonana jego edycja w kwestii wyboru modelu Exx. Zrobię to za Ciebie, ale pamiętaj o tym w przyszłości – lista wątków jest wtedy dużo czytelniejsza. Pozdrawiam.

Opublikowano

Do necc

Po pierwsze proponuję zapoznać się z Regulaminem BKP i niezwłocznie poprawić tytuł wątku.

Ponadto zalecam korzystanie z :search: - często pomaga, bo takie problemy już były opisane.

Na koniec apel o niestwarzanie niepotrzebnego bałaganu na forum - szanujmy czas i nerwy innych i swoje. :!:

Do PawełH

Nie bądź niepoważny i złośliwy, jeśli masz pisać takie posty to nie dopisuj nic, chyba, że zależy Ci aby licznik postów bił dalej - Gratulacje pomysłu :mad2:

Opublikowano
jestem za stary na to żeby interesować się licznikiem postów, a piszę takie uwagi tylko wtedy, kiedy widać, że facet tak naprawdę nie przejmuje się stanem samochodu. Bez powodu nie piszę. A gdzie podziękowanie za naganianie do właściwego tytułowania wątków i namawianie do większego zainteresowania realem?
PawełH
Opublikowano
A gdzie podziękowanie za naganianie do właściwego tytułowania wątków i namawianie do większego zainteresowania realem?

Zgodnie z pkt. 9, cz I Regulaminu BKP rzeczone "naganianie" nie koniecznie jest właściwe. W przypadku zauważenia nieprawidłowości, wszelkie uwagi należy zgłosić do moderatora używając przycisku R.

Proszę o nieodbieranie tego postu jako złośliwy, bo daleki jestem od tego. Apeluję, aby każdy użytkownik korzystał z forum na takich zasadach jakie zostały przewidziane Regulaminem.

Pozdrawiam