Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem .. Silnik traci moc po przejechaniu kilku km ok 10. redukcja but i brak mocy na postoju słychac lekkie strzały i harchot zamiast normalnej pracy... pali sie czerwona kontrolka kółko z wykrzyknikiem.. ale to prawdopodobnie wina braku niewieielkiej ilosci płynu ham. auto jest jakies 300 km przed resetem kompa i wszystko zaczęło siadac...od nowosci pali mi sie kontrola poduszki powietrza...

No i jak to jest z kontrolakmi bo podobno trzeba cos wymieniac by sie nie paliły jakis bezpiecznik czy cos...

Bardzo dziekuje za informacje

Opublikowano
Witam,

Mam problem .. Silnik traci moc po przejechaniu kilku km ok 10. redukcja but i brak mocy na postoju słychac lekkie strzały i harchot zamiast normalnej pracy... pali sie czerwona kontrolka kółko z wykrzyknikiem.. ale to prawdopodobnie wina braku niewieielkiej ilosci płynu ham. auto jest jakies 300 km przed resetem kompa i wszystko zaczęło siadac...od nowosci pali mi sie kontrola poduszki powietrza...

No i jak to jest z kontrolakmi bo podobno trzeba cos wymieniac by sie nie paliły jakis bezpiecznik czy cos...

Bardzo dziekuje za informacje

u to chyba kilka ...bedzie usterek... może przepływomierz... ? jak swiece, przewody Wn>? .. może być kilka przyczyn...

z tą kontrolka hamulcy... to może płyn.. ale mi to bardziej wyglada na klocki hamulcowe ... może ktos keidys wymienil.ale bez czujników... jak nie wymiensiz czujników to swieci sie dalej...

poduszka... albo brak poduchy...brak uzbrojenia bo mzoe był rozbity... moze mata w siedzeniu ... może byc przyczyn dużo... bez Kompa tego nie wykryjesz... wszystko zalezy od historii auta...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg