Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi :)

Chce sobie kupić BMW :P

Dokładnie chodzi mi o model E36 (2-drziowy) i teraz tak: z tego co wiem to E36 jest w wersji 4-drzwiowej, kombi, coupe i w tej 2 drzwiowej, tak?

Jak tak to jak mówiecie na te 2 drzwiową :?

Na co zwrócić uwagę przy kupnie? Silniki jakie wchodzą w grę to 2.0 i 2.5. Z tego co wyczytałem już na forum to bardziej opłaca się kupić 2.5 bo spalanie jest bardzo potobne do tego 2.0 a KM zdecydowanie więcej :twisted:

Napiszcie mi jakieś pomocne rady, uwagi, dzięki którym będe mógł kupić lepsze auto, a co za tym idzie zapisać się do klubu i brać czynny w nim czynny udział (ale wazelina hehe :lol: )

aaaa bym zapomniał :duh:

Powiedzcie co to jest pod podkrętłami od regulacji nawiewu? To z tymi małymi wyświetlaczami

http://www.proficars.com/33_b.jpg

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

P.S Jakby co to Search użyłem tak więc co złego to nie ja

pozdr.

Catey

Opublikowano
Dokładnie chodzi mi o model E36 (2-drziowy) i teraz tak: z tego co wiem to E36 jest w wersji 4-drzwiowej, kombi, coupe i w tej 2 drzwiowej, tak?

Jak tak to jak mówiecie na te 2 drzwiową :?

Dwu-drzwiowa wersja to właśnie Coupe, oprócz wymienianych wersji jest jeszcze Kompakt 3 drzwiowy.

Na co zwrócić uwagę przy kupnie?

Wszystko pisze w dziale " Jak kupować BMW podaję kilka porad !!!"

Powiedzcie co to jest pod podkrętłami od regulacji nawiewu? To z tymi małymi wyświetlaczami

Komputer, ten na zdjęciu jest akurat bez Check Control, pokazuj takie informacje jak np. czas, data, temperatura na zewnątrz.

P.S Jakby co to Search użyłem tak więc co złego to nie ja

Chyba nie do końca :naughty:

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano
Catey, a jakie masz to Clio II ? W dieslu czy benzynie?

Obecnie, po 10 latach przerwy (!): E85 Z4 3.0i R6 M54 '03 + LPG

We wspomnieniach: E32 740i V8 M60 '93 oraz E34 520i R6 M20 '90 + LPG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.