Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc! moj kolejny problem w mojej kochane beti to taki ze jak mam wł. silnik to caly czas mi działa tylna wycieraczka i to nie jak by był wł. guzik tzn tak ze działą raz na jakies 20 sekund tylko caly czas niestety. wkurzyalem sie zdjalem tylna obudowe i ja rozlaczylem, pozniej kupilem nowy przelacznik i po jakims czasie znow to samoniesetty i tak 3x bo mam juz 3ci przelacznik (nawe jak go wyjąłem to i tak wycieraczka chodziła), szlak mnei moze trafic ze na srodku drogi musze stawac i to odkrtecac bo nie moge tak z tym jezdzic. nie wie ktos co to mzoe byc czy robiące sie zwarcie gdzies chcoiaz w to watpie bo jak w podwojnie izlowoanych kablach mzoe sie cos robic, klapa w srodku tez jest sucha. moze jest to przekkaźnik TSEROWANIA INTENSYWNEGO ZMYWANIA bo z niczym innym mi sie on nie kojarzy jak z wycieraczkami...prosze niech mi ktos pomoze bo mnie krew zalewa.

czekam na jaks odpowiedz

bmw 4 life