Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znając chęć do zdarcia maksylanej liczby złotówek przez polskich jak i niemieckich handlarzy jestem pewien, że defekt auta wkrótce powróci.

Moje auto ma 335 tys i lekkie ślady zużycia na pedałach, kierownica lekko wypolerowana, a fotle całe.

Jeżeli posiadasz wiedzę, że auto było naprawiane odpuść sobie, TDS to dość wymagający i skompikowany organizm.

Aha. Podczas wizyty w niemczech w 1999r widziałem na własne oczy jak niemcy spawali z dwóch różnych aut jedno całe. To obaliło u mnie mit o wzorcowej uczciwości sąsiadów z zachodu.

Opublikowano
Wedlug mnie tego typu zuzycia moga byc nawet lepsza miara niz przebieg samochodu. W koncu jesli po miescie duzo wiecej sie przyspiesza, hamuje, zmienia biegi, kreci kierownica to w wiekszym stopniu zuzywa sie samochod, proste.

Zgadza się!

Mnie chodzi o to że ładne wnętrze nie musi określać przebiegu auta, jeśli ktoś ciskał samochód po autostradach to może ono mieć najechane setki tysięcy kilometrów, silnik może być na wykończeniu, a wnętrze będzie wyglądało jak nowe. Spotkałem się kiedyś z takim przypadkiem, w prawdzie nie było to BMW tylko MB. 14 letnie auto, wnętrze jak by dopiero co wyjechał z salonu, a pod maską ruina!

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5