Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Zauważyłem za allegro że niemal co drugie E36 ma z przodu białe kierunki a z tyłu żółte.

Z fabryki wyjeżdzały chyba albo z zółtymi albo z białymi :?: Czy białe miały tylko M3 :?:

Czy świadczy to o tym że jak przód inne i tył inne to auto miało stłuczkę :?:

Trochę mnie to nurtuje :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Jak w temacie.

Zauważyłem za allegro że niemal co drugie E36 ma z przodu białe kierunki a z tyłu żółte.

Z fabryki wyjeżdzały chyba albo z zółtymi albo z białymi :?: Czy białe miały tylko M3 :?:

Czy świadczy to o tym że jak przód inne i tył inne to auto miało stłuczkę :?:

Trochę mnie to nurtuje :wink:

to bardzo proste... białe kierunki miały m3 , albo zwykłe a np. w M-pakiecie... M3 przed liftem też były na pomarańczowych... białe chyba była na życzenie... nie wiem dokładnei jak... wkażdym badz razie w zwykłych e36 przeważnie ludzie zmieniają na białe ( według wiekszosci ) auto ładniej wyglada... biały kierunek to koszt ok 60zł ... tylne lampy min. 300zł a w oryginale to i wiecej...

dlatego dużo jest aut że ma wymienione na białe przednie...a tyłu już nie... i w żaden sposób sie nie da po tym ocenić czy auto było bite czy też nie... ja akurat w każdym Bmw.. zawsze zmieniam lampy na inne... a nigdy nie miałem rozbitego...

oczywiscie można sie "zasugerować" że jesli przod ma biały.. a nie powinno miec... np. brak m pakietu... to dobrze przejrzec przód czy nic aby tam sie nie działo...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg