Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie mam bmw e39 530d.od tygodnia nie dziala mi webasto.dzis wymontowalem je kompletnie.posprawdzalem wszystko: swiece pompke wody,paliwa i okazalo sie ze uszkodzony jest uklad scalony ktöry jest umocowany obok wtyczek u göry webasta.jest to czesc ktörä mozna wykrecic to wiem ale gdzie moge kupic cos takiego nowego?jaka jest cena czegos takiego?
W...x jest... x razy lepiej...
Opublikowano

Witam!!!!

Nie koniecznie jest spalony uklad. Kto ci sprawdzal wszystkie podzespoly???

Co wyszlo na tesrerze kompa>>>

Jakie bledy????

Samej elektroniki nie kupisz . Chyba ze z innego webasto. Ceny sa rozne. Ok kilu set zlotych do 1500PLN. Cale webasto kosztuje ponad 3200PLN.

Sprawdz najpierw na kompie jakie pokazuje bledy.

Ja sie troszke rozpisalem o webasto pare dni temu. Sprawdz i poczytaj.

Jak bedziesz pewny ze to sama plytka to sie odezwij, bo jedna taka plytke mam.

Pozdrawiam

Opublikowano
webasto wymontowalem i sprawdzilem sam.zadnej filozofii tam nie ma.wszystkie podzespoly mozesz sprawdzic pod wzgledem mechanicznym oczywiscie podpinajäc do akumulatora.swiece pompke wody wiatrak i pompke paliwa.zresztä o tym juz pisalem.tak czy owak okazalo sie ze möj sterownik nie dziala.gdy zalozylem i podläczylem sterownik kolegi zaraz webasto sie wlanczalo.za 2 tygodnie jade do polski i wlasnie mam termin na podläczenie webasta do kompa i sprawdzenie bledöw.mam jeden sterownik z rocznika 2004 ale slyszalem zeby to dzialalo to i tak trzeba auto podläczyc do kompa i zaprogramowac sterownik.wiec za 2 tygodnie bede wiedzial na 100% co trzeba dalej z tym fantem zrobic.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam wczoraj sprawdzilem webasto u fachowca na kompie.okazalo sie ze sterownik jest uszkodzony.do tego jeszcze sprawdzilem cale auto i wyszlo ze padla swieca i 2 wtryski sä do wymiany.wie ktos ile kosztuje jeden wtrysk uzywany i nowy ,swiece i taki sterownik?jakie sä koszta takich czesci bo nigdy nie kupowalem czegos takiego.dziekuje za podpowiedzi
Opublikowano

Do dario3103 proponuję właściwie zatytułować wątek, korzystając z pkt. 1 i 2 cz. II Regulaminu BKP.

Na przyszłość ułatwi to innym użytkownikom wyszukanie podobnego problemu.

Szanujmy czas innych i swój.

Opublikowano
ok przepraszam wiecej juz tak nie bede pozdröwki :hand: