Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam mały problem z elektrycznymi szybami. Prawa działa idealnie, natomiast ta od kierowcy nie chce się otworzyć - jeśli wciskam opuszczanie to nic się nie dzieje, natomiast jak wciskam podnoszenie to lekko przygasną światła i widać jak szyba drgnie do góry. Czy to jakaś typowa wada? Prosze o pomoc. Model e36 rocznik 95
Opublikowano
czy to coupe ?? jesli tak to ja mam to samo . na otwartych drzwiach zlap za rog szyby i na wcisnietym przysisku opuszczania szyby podciagaj szybe do gory i na dol reka jak juz ruszy to przyucz szyby czyli opusc na dol i trzymaj caly czas przycisk przez 10 sek tak samo do gory , jesli nie to zwal boczek i obadaj co sie dzieje mozesz miec slizgi wyrobione ktore z prowadnicy szyby chodza , moga sie blokowac .
Opublikowano
sedan... ale już wiem co jest, naprawiłem :) . Wyjąłem przycisk i rozebrałem go. Okazało się, że był wyłamany taki ząbek, który popycha klawisz wewnątrz przycisku. Kawałeczek poksyliny w to miejsce i teraz chodzi super :)